Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax houdt flinke som geld over aan verkoop van Kristensen’

Ajax heeft geen verlies gemaakt op de verkoop van Rasmus Kristensen. Hij werd voor vijf miljoen euro gehaald en wordt nu voor hetzelfde bedrag verkocht aan Red Bull Salzburg. Dit weet de Telegraaf te melden.

In de Eredivisie kwam Kristensen afgelopen seizoen niet verder dan speelminuten in twaalf duels. Ook kwam hij vijf keer in actie in de KNVB Beker en deed hij acht minuten mee in de Champions League. Al met al was zijn avontuur in Amsterdam geen groot succes. Bij Red Bull Salzburg krijgt hij nu een nieuwe kans.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.