Voetbal4u.com

Eredivisie ‘David Neres heeft toekomst beslissing al genomen’

Volgens het medium UOL Esporte heeft David Neres een beslissing genomen over waar zijn toekomst ligt. Hij gaat zijn contract verlengen bij de Amsterdammers. Het gaat om vier of vijf extra seizoenen. Daarmee zet hij voorlopig een streep door een eventuele transfer.

Ajax-directeur Marc Overmars verklaarde onlangs dat hij één aanbieding heeft ontvangen voor Neres. Het zou gaan om het Spaanse Atlético Madrid, dat de concrete interesse zelf overigens ontkende. Zijn oude club São Paulo hoopt vanwege het doorverkooppercentage wél op een zomertransfer voor de international.

Neres heeft na de mislukte transfer naar China in januari een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt.

 

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.