Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil doorpakken en volgende target Jackson Polozo binnenhalen’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax zou er nog een mandekker bij willen halen. Eerder werden als Kik Pierie, Edson Alvarez en Lisandro Martinez binnengehaald en nu heeft hij ook in de pas 18-jarige Jackson Polozo in het vizier. Dat meldt La Radioredonda FM.

Ook Arsenal FC en FC Barcelona zouden  Colombiaan in het vizier hebben. Polozo staat sinds 2017 onder contract bij de Braziliaanse grootmacht Santos, die destijds anderhalf miljoen euro voor hem betaalde aan de club Manta uit Colombia. Santos hoopt minstens drie miljoen euro winst te maken op Polozo.

Interesse van Ajax zou enigszins opmerkelijk zijn omdat de club naast Pierie, Martinez, Alvarez en Daley Blind ook nog bijvoorbeeld Perr Schuurs en Lisandro Magallán in zijn gelederen heeft.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.