Voetbal4u.com

Eredivisie Frenkie de Jong héél duidelijk over ‘vervelende’ uitspraak Ernesto Valverde

Ernesto Valverde de trainer van FC Barcelona liet onlangs weten dat hij in Frenkie de Jong vooral een speler ziet voor in de toekomst. Een opmerkelijk uitspraak voor een speler die je voor 75 miljoen euro hebt binnengehaald. De Jong reageert nu op deze uitspraak.

In een groot interview met het dagblad Sport vertelt de spelmaker: “Ik ben ook een speler voor de toekomst, daar heeft hij gelijk in. Maar ik wil in het hier en nu óók een belangrijke speler zijn. We zullen wel zien wat er gebeurt…”

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Er is hoe dan ook veel concurrentie in het Camp Nou-stadion. Barça beschikt over spelers als Ivan Rakitic, Sergio Busquets en Arthur Melo voor het middenveld en dat zijn geen koekenbakkers. “Dat lijkt me niet meer of minder dan normaal bij een grote club als Barcelona. Ik moet gewoon op de trainingen laten zien dat ik in het elftal hoor, het maakt me niet uit dat er zoveel concurrentie is. Vervolgens is het aan de trainer om een beslissing te nemen.”

Veel supporters van de Catalanen zijn blij met de komst van De Jong, omdat ze denken dat hij het Barça-spelletje kan spelen: “Ik wil de fans mooi voetbal geven zodat ze kunnen genieten in het stadion, maar daarnaast ook prijzen pakken. Dat is mijn doel. De Champions League? Ik kan niet spreken voor mijn teamgenoten, maar voor mij zou het heel bijzonder zijn om die cup te winnen…”

 One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *