Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Anderlecht en Hamburger SV werken naar transferdeal toe’

Het Duitse Hamburger SV heeft interesse in een speler van HSV. Het gaat om de 27-jarige Josue Sa. De Portugees was nooit incontournable in het Astridpark, vorig seizoen werd hij zelfs uitgeleend aan Kasimpasa. De Turken lichtten evenwel de aankoopoptie niet in het huurcontract.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Hamburg zou Sa als tweede optie prefereren na Timo Letschert van Utrecht. De krant weet dat Sa samen met sportief directeur Frank Arnesen nog één dag langer vertoefde in Hamburg in vergelijking met de rest van de spelersgroep van Anderlecht. De centrale verdediger heeft nog een contract tot en met 2021 in het Astridpark.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.