Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Royal Antwerp wil stunten met terugkeer competitiesmaakmaker’

Royal Antwerp is erg ambitieus en daarom willen ze voor het komende seizoen er nog wat bij hebben. Tot dusver hield de Great Old zich relatief rustig op de transfermarkt.

De supporters hoeven echter niet te wanhopen, het is immers de gewoonte van sportieve baas Luciano D’Onofrio om pas laat in de mercato toe te slaan. Bovendien staan er wel degelijk grote namen op de verlanglijst. Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Christian Benavente opnieuw in beeld is op de Bosuil. De Peruviaan was bij Charleroi nog één van de smaakmakers in de Jupiler Pro League, maar vertrok afgelopen winter naar het Egyptische Pyramids FC.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Daar is hij echter op de bank verzeild geraakt en zou hij na enkele maanden alweer mogen beschikken. Antwerp zou eerder deze zomer al navraag hebben gedaan, maar toen lag de vraagprijs nog te hoog. Pas wanneer de voorwaarden naar omlaag gaan zou het stamnummer 1 in actie schieten, voorlopig is het dus nog afwachten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.