Voetbal4u.com

Spanje ‘Band tussen Zidane en Bale onherstelbaar beschadigd’

Het gaat niet meer goedkomen tussen Real Madrid-trainer Zinedine Zidane en speler Gareth Bale. De band tussen beide heren zou onherstelbaar beschadigd zijn. Dit weet het medium Sky Sports te melden.

Bale dreigde in de zomer van 2018 al met een vertrek uit de Spaanse hoofdstad, maar na het vertrek van Zidane besloot hij aan boord te blijven. De coach keerde binnen een jaar echter weer terug en deze zomer is gebleken dat er voor de aanvaller geen toekomst meer is bij Real Madrid.

Na de afgeketste transfer naar China dreigt Bale echter in Madrid te moeten blijven. De Spaanse topclub wil hem bij voorkeur niet verkopen aan een rivaal uit de Champions League, al helemaal niet voor een lage transfersom of zelfs een transfervrije status.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.