Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Paris Saint-Germain wil 180 miljoen hebben voor Neymar’

De Franse grootmacht Paris Saint-Germain wil 180 miljoen euro vangen voor haar sterspeler Neymar. Aanvankelijk wilde de club uit Parijs 300 miljoen hebben maar dit wil geen club in de wereld betalen. Een paar jaar geleden werd Neymar nog losgeweekt voor 222 miljoen euro.

FC Barcelona heeft nog altijd voorzichtige belangstelling, maar kan momenteel ook geen 180 miljoen euro aftikken. De Catalanen haalden Frenkie de Jong (Ajax) en Antoine Griezmann (Atlético Madrid) voor een gezamenlijk bedrag van 200 miljoen euro en moeten eerst verkopen. Een ruildeal is nog steeds bespreekbaar voor Barça, maar Paris Saint-Germain heeft al laten weten dat het enkel geld wil.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.