Voetbal4u.com

Jupiler League Vincent Kompany moet keeperswissel overwegen

Als we op de statistieken zouden moeten afgaan dan zou Anderlecht-trainer Vincent Kompany moeten overwegen om een keeperswissel door te voeren. Sommigen zouden liever Frank Boeckx of Davy Roef tussen de palen zien bij Anderlecht, en ook Het Nieuwsblad levert daar nu de nodige argumenten voor.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

De krant ging opzoek naar de doelmannen in België die gemiddeld aan het hoogste percentage hun lange passes versturen. En wat blijkt: Boeckx is met 74,5 procent geslaagde verre ballen de primus van de hele Jupiler Pro League, terwijl ook Roef in de top vijf staat. Met een zevende plaats doet ook Didillon het lang niet onverdienstelijk, maar hij doet toch al vijf procentpunten minder dan Boeckx. Statistieken die tot nadenken stemmen, dus.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.