Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Twee topspelers willen PSV gaan verlaten na Champions League-debacle’

Het verlies van PSV in de voorronde van de Champions League tegen FC Basel kan PSV erg duur komen te staan. Dit weet ook clubwatcher Robin Jongmans van de Telegraaf te melden.

“Het mislopen van Champions League-voetbal zorgt er mogelijk wel voor dat dit soort spelers gaat nadenken over hun toekomst en een stap hogerop. Hirving Lozano heeft al een WK gespeeld met Mexico, Steven Bergwijn topduels in met name de Nations League met het Nederlands elftal en juist dat zijn de duels die cruciaal zijn voor de ontwikkeling van beide spelers. Net als de Champions League-wedstrijden die daar vorig seizoen nog eens bovenop kwamen met PSV, waarbij je wordt uitgedaagd op het hoogste Europese niveau”, schrijft Jongmans voor de krant.

“Zet je dat af tegen de duels in de beginfase van de Europa League, dan kunnen zij simpelweg niet de groei doormaken zoals dat vorig seizoen kon. Aan de andere kant komt er voor Bergwijn een EK aan. Bondscoach Ronald Koeman zal een oogje toeknijpen wanneer hij bij een grote club in het buitenland een keer een maand op de bank zit, bij een langere periode wordt dit een probleem. Dat zal Bergwijn hoe dan ook in het achterhoofd houden. Het geïnteresseerde Sevilla lijkt dan ook een mooie optie voor hem, maar daarvoor moeten alle partijen eerst nog maar eens op één lijn komen te zitten”, besluit de journalist.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.