Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Onverwachte transfer lonkt voor Ajax na Italiaanse interesse’

Het Italiaanse Genoa wil haar selectie een boost geven met de komst van Lasse Schone. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De krant bericht op woensdag: “Lasse Schöne staat mogelijk voor een transfer naar de Serie A. De 33-jarige Deense middenvelder, die bij Ajax is begonnen aan zijn achtste seizoen, staat in de nadrukkelijke belangstelling van Genoa. De Italiaanse club ziet in de 45-voudig Deens international de gewenste versterking voor het middenveld.”

Men vervolgt: “Schöne heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2020, met een optie voor nog een seizoen. De routinier kwam op zijn zestiende naar Nederland om in de jeugdopleiding van sc Heerenveen te gaan spelen. Via omzwervingen bij De Graafschap en NEC lijfde Ajax hem in 2012 transfervrij in. Sindsdien is Schöne uitgegroeid tot een vaste kracht in het basiselftal. Met 286 officiële duels is de Deen de buitenlandse speler met de meeste wedstrijden voor Ajax in de geschiedenis van de Amsterdamse club. In die 286 wedstrijden was de Deense middenvelder goed voor 64 doelpunten en 52 assists.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.