Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge speelt hard spel met Ajax voor Hans Vanaken’

Ajax wil haar selectie gaan versterken met de komst van Hans Vanaken. Dit zou een flinke aderlating betekenen voor CLub die niet zomaar bereid zijn om hun beste speler te laten gaan.

Volgens Het Nieuwsblad verwachten ze in Brugge deze week nog een bod op hun sterkhouder. Maar de krant stelt meteen dat Club het spel hard zal spelen. Vanaken is de absolute sterkhouder bij de club, en in Brugge weten ze ook dat Ajax de voorbije maanden flink wat cash geïncasseerd heeft door lucratieve transfers. Het lijkt duidelijk dat Club Brugge het onderste uit de kan wil halen indien het Vanaken wil verkopen aan Ajax.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

De belangrijkste factor in het transferdossier zal Vanaken zelf zijn. Die liet zich nooit uit over een vertrek bij Club Brugge, maar een club als Ajax spreekt uiteraard tot de verbeelding. Vanaken voelt zich ook uitstekend op Jan Breydel en ook Club bereidt momenteel een nieuw en verbeterd contract voor.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.