Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge wil voormalig Braziliaans supertalent binnenhalen’

Als vervanger van MArcelous Nakamba heeft club een Braziliaanse speler op het oog. Volgens Di Marzio heeft het immers bij Lille een bod neergelegd voor Thiago Maia. De 22-jarige Braziliaan gold enkele jaren geleden als een supertalent en de Fransen telden in 2017 dan ook 14 miljoen euro neer om hem binnen te halen.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Bij Lille kon Maia zich echter nooit helemaal doorzetten en deze zomer mag hij vertrekken. Hij zou echter ook een aanbod van Genoa op zak hebben en een voorkeur hebben voor een transfer naar de Serie A. Het is dus maar de vraag of Club er ook effectief in zal slagen de middenvelder naar Jan Breydel te lokken.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.