Voetbal4u.com

Eredivisie Mark van Bommel: ‘Zij mogen nu vertrekken bij PSV’

Er zijn een aantal spelerds die nog voor het sluiten van de transfermarkt mogen vertrekken bij PSV. Oefenmeester Mark van Bommel zegt eerst tegen FOX Sports over de terugkeer van de ervaren Duitser: “Wij wilden Daniel na vorig seizoen graag behouden. Omdat hij in het veld precies begrijpt hoe wij willen spelen. Daarnaast is hij gewoon een heel ervaren jongen, waar iedereen respect voor had.”

De komst van Schwaab betekent dat Derrick Luckassen en Trent Sainsbury uit mogen kijken naar een nieuwe werkgever: “Derrick is vorig seizoen al verhuurd, Sainsbury heeft vorig seizoen weinig gespeeld. Ze zitten nu niet bij de selectie voor de wedstrijd tegen ADO en dat zegt wel genoeg.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.