Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajacieden stellen voorwaarde aan langer verblijf’

Ajax wist al een flinke transferslag te slaan met het verlengen van de contracten van Dusan Tadic, Hakim Ziyech en David Neres maar het is voor de spelers wel een must dat de groepsfase van de Champions League bereikt zal gaan worden.

“Op weg naar nieuwe successen is plaatsing voor de groepsfase van de Champions League bittere noodzaak”, zo schrijft het Algemeen Dagblad. “De spelers van Ajax hebben inmiddels vrijwel allemaal uitgesproken dat het vorige seizoen geen incident mag zijn. Een halve finaleplek is niet realistisch, maar minimaal tot de winterstop actief zijn in het miljoenenbal is wel het minste dat mag worden verwacht.”

Het medium vervolgt: “Het is de eerste wedstrijd van de waarheid van het seizoen. In Amsterdam lijkt niemand serieus rekening te houden met uitschakeling. Het zelfvertrouwen is groot en er wordt zelfs al vooruitgekeken naar de play-offs van de Champions League, met Qarabag uit Azerbeidzjan als waarschijnlijke tegenstander. Het geeft de teruggekeerde bravoure in de hoofdstad weer, maar een misstap vanavond zal grote gevolgen hebben.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.