Voetbal4u.com

Engeland ‘Juventus wil Christian Eriksen transfervrij ophalen bij Tottenham’

Het ziet ernaar uit dat Christian Eriksen dit seizoen trouw blijft aan Tottenham Hotspur. De middenvelder heeft daarentegen nog wel naar een contract voor een seizoen. Juventus ziet daardoor zijn komst welzitten.

Voetbal International schrijft in ieder geval: “Juventus zit altijd op de eerste rij als het gaat om transfervrije spelers en heeft weer een gratis versterking op het oog. Volgens de Daily Mail heeft de Italiaanse kampioen Christian Eriksen van Tottenham Hotspur benaderd.”

Het blad vervolgt: “Eriksen is momenteel nog niet transfervrij, maar heeft nog maar een contract voor een jaar bij Tottenham en wil niet bijtekenen. Juventus heeft de Deen laten weten dat hij volgend jaar meer dan welkom is. Het geld dat wordt bespaard door het niet betalen van een transfersom kan in een lucratief contract gestoken worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.