Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge wil zich versterken met Victor Wanyama’

Club Brugge werkt aan een nieuwe stunt. Zo willen ze proberen om middenvelder Victor Wanyama los te weken van Tottenham Hotspur. Dit weet het medium VTM Nieuws te melden.

OPGELET! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

De Keniaanse middenvelder speelde eerder al in ons land bij Beerschot, maar via Celtic wist hij uiteindelijk een mooie carrière in de Premier League te maken. Zijn goede prestaties bij Southampton leverden hem in 2016 zelfs een toptransfer naar Tottenham op. Bij de Spurs is hij nu echter op overschot en daar zou Blauw-Zwart van willen profiteren. De Bilde benadrukt wel dat Wanyama wellicht pas echt een concrete piste wordt bij kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.