Voetbal4u.com

Jupiler League RSCA-transfers overtuigen niet: “Enkel hij rendeert”

Anderlecht is zeer slecht aan het nieuwe seizoen begonnen. Met slechts twee punten uit vier wedstrijden. En nu staan er ook nog vier topwedstrijden op het programma voor de Brusselaars. Trainer/speler Vincent Kompany heeft het duidelijk nog niet op de rit.

OPGELET! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Dat heeft deels te maken met de vele rotaties die nagenoeg elke wedstrijd worden doorgevoerd, maar ook met het feit dat de aanwinsten nog niet volop renderen. En dus worden bedenkingen geplaatst bij de kwaliteit van de huidige spelersgroep. “De vraag rijst of deze kern eigenlijk goed genoeg is, of de groep gebalanceerd is. Bij elke transfers zijn er twijfels, nu ook met het gerucht rond Anthony Vanden Borre”, stelt Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine.

Nacer Chadli liet zaterdag wel een goede indruk achter, maar heeft zichtbaar nog een fysieke achterstand. Philippe Sandler was tegen KV Kortrijk sterk, in de tweede helft liet hij zich echter ook op defensieve foutjes betrappen. Samir Nasri is dan weer een schim van de speler die hij zou moeten zijn, terwijl Kemar Roofe nog niet eens wedstrijdfit is. “Enkel Michel Vlap rendeert voorlopig en was bij de drie goals betrokken die RSCA dit seizoen maakte”, concludeert Sys.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.