Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt direct in de problemen bij Juventus’

Juventus speelt dit weekend in de competitie tegen Parma. De nieuwe aankoop Matthijs de Ligt lijkt in die wedstrijd buiten de basis te gaan vallen. Dat zou toch opvallend zijn omdat er een transfersom van maar liefst 75 miljoen euro voor hem is betaald.

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Er werd deze week nog gespeculeerd over een systeem met vijf verdedigers, inclusief De Ligt. La Gazzetta dello Sport rekent echter op een 4-3-3 met Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini centraal. De oud-Ajacied moet naar verwachting op de reservebank plaatsnemen tegen Parma.

Voorin lijkt Juventus te kiezen voor Cristiano Ronaldo plus Douglas Costa en Paulo Dybala. Mocht deze mogelijke basisopstelling kloppen, dan hoeft De Ligt zich niet te schamen. Ook Gianluigi Buffon, Blaise Matuidi, Emre Can, Gonzalo Higuain en Mario Mandzukic worden onder meer op de bank verwacht.

De vermoedelijke Juventus-opstelling: Szczesny; Danilo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Rabiot; Douglas Costa, Dybala, Ronaldo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.