Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax is de fout ingegaan met halen van deze zomeraanwinst’

Jan Boskamp vindt dat Ajax een fout heeft gemaakt met het halen van de Roemeense middenvelder Razvan Marin. Hij kwam deze zomer voor 12,5 miljoen euro over van Standard Luik maar kan zijn draai in Amsterdam vooralsnog niet vinden.

Johan Derksen was de voorbije weken kritisch op de 23-jarige Marin en noemde hem vrijdagavond ‘helemaal niets’. Boskamp neemt het echter op voor de oud-speler van Standard Luik. “Hij is een lopende gozer. Hij heeft een goede trap, maar als je het nu ziet… Lopen is zijn sterkste kwaliteit, dat zag je ook in België.”

In Veronica Inside voegt Boskamp toe: “Hij gaat die ballen halen en dat moet hij niet doen. Toen hij met Standard Luik tegen Ajax speelde, was hij goed.” René van der Gijp vraagt of Marin wel bij Ajax past. “Zoals hij nu speelt: ik had hem niet voor Ajax gekocht.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.