Voetbal4u.com

Engeland ‘Bayern Munchen richt pijlen op Tahith Chong’

De Duitse grootmacht Bayern Munchen zou interesse hebben in Tahith Chong. Dit weet het medium TZ te melden. Momenteel staat hij onder contract bij Manchester United waar hij nog niet definitief is doorgebroken.

De oud-Feyenoorder maakte afgelopen seizoen af en toe zijn opwachting in het shirt van Manchester United, in de rol van invaller. Zijn perspectief voor dit seizoen is echter niet heel groot en dus is een transfer bespreekbaar. PSV en Feyenoord toonden interesse, maar Chong had daar geen trek in.

Mogelijk is dat anders zodra Bayern op de stoep staat. De negentienjarige aanvaller heeft nog een contract tot medio 2020 op Old Trafford en heeft een marktwaarde van zeven miljoen euro. Er zijn ook andere clubs uit het buitenland in de race voor Chong.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook