Voetbal4u.com

Eredivisie Ronald Koeman wil Sergiño Dest en Mohammed Ihattaren bij Oranje halen

Ronald Koeman wil dolgraag de talenten Sergiño Dest en Mohammed Ihattaren bij de selectie van Oranje halen.

Erwin van de Looi, die Jong Oranje onder zijn hoede heeft, nam de spelmaker van de Eindhovenaren al op in zijn voorselectie. In De Telegraaf zegt hij: “Wij zien een heel groot talent in hem en dat ziet iedereen. Je hoopt altijd dat spelers een weloverwogen keuze maken en natuurlijk hopen wij dat een jongen die hier is opgegroeid en zijn opleiding heeft gehad, voor Nederland kiest. Maar de bal ligt bij Mo, al heb ik er wel een goed gevoel bij.”

Ook de Ajacied staat op de radar in Zeist, maar hij is nog niet opgeroepen voor het beloftenelftal: “Wij hadden hem voor deze interlandperiode nooit speelgerechtigd kunnen krijgen. Of hij er de volgende keer bij is? Bij de KNVB kijken we van hier tot aan Onder 15 naar dit soort issues en hoe we daar op kunnen inspelen. Ik kan helaas niet zeggen waar wij achter de schermen in dat opzicht allemaal mee bezig zijn.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.