Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat alleen nog voor buitenkansjes de transfermarkt op’

Marc Overmars de technisch directeur gaat waarschijnlijk niet de transfermarkt op voor nieuwe spelers. Op 2 september is de deadline en gaat de markt op slot.

De Amsterdammers gaan in ieder geval niet te anticiperen op de huidige ontwikkelingen binnen de selectie. Zo is Kasper Dolberg onderweg naar OGC Nice, maar VI-journalist Marco Timmer rekent niet op een vervanger voor de Deense spits. Klaas-Jan Huntelaar en Dusan Tadic zijn daarmee de opties voor de spitspositie, met Lassina Traoré mogelijk als nummer drie.

Donny van de Beek lijkt wel bij Ajax te blijven, maar mist sowieso de returnwedstrijd tegen APOEL Nicosia. Timmer verwacht niet dat de clubleiding een vervanger voor hem gaat aantrekken nu de spoeling op het middenveld dun is. Of Ajax zich nog wel algemeen richt op een nieuwe middenvelder is onduidelijk, maar eerder verklaarde trainer Erik ten Hag alleen nog aan buitenkansjes te denken.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.