Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek in 2020 naar Real Madrid’

Er lijkt eindelijk duidelijkheid te zijn over de toekomst van Donny van de Beek. Volgens Marca-journalist José Félix Díaz verkast de middenvelder van Ajax in de zomer van 2020 naar Real Madrid.

Ajax en Van de Beek rekenden deze zomer eigenlijk al op een transfer naar het Bernabéu. De transfer werd echter op een lager pitje gezet en uiteindelijk werd het zelfs stil rond de Oranje-international, die een dikke week voor de transferdeadline ook nog eens een spierblessure heeft geïncasseerd.

Deze zomer zal Van de Beek dus niet meer verkassen, maar vanuit Spanje circuleert nu het bericht dat hij over een jaar alsnog naar Spanje verhuist. Dit werd eerder deze zomer ook al als optie aangedragen. Overigens hebben de Spaanse media, laat staan de clubs zelf, nog niet uitgepakt met dit nieuws.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.