Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Jan Vertonghen geeft groen licht voor bijzondere transfer’

Volgens het Duitse medium staat Jan Vertonghen in de nadrukkelijke belangstelling van Bayer Leverkusen. Hij zou zelf ook wel oren hebben naar een nieuw avontuur. Begrijpelijk ook gezien zijn situatie bij de Spurs. Vertonghen kwam dit seizoen nog niet in actie voor de Londenaren en coach Mauricio Pochettino gaf daar tot dusver nog sluitende verklaring voor.

ZONDAG ANDERLECHT – STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER! facebook

Vertonghen heeft wel een aflopend contract en weigerde voorlopig bij te tekenen. Mogelijk wil Pochettino hem op deze manier onder druk zetten, een strategie die hij al bij meerdere spelers hanteerde. Toch is het nog maar de vraag op Tottenham zal meewerken aan een transfer. De Engelsen kunnen immers geen nieuwe spelers meer aantrekken en indien Vertonghen vertrekt, wordt de achterlinie wel heel dun.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.