Voetbal4u.com

Jupiler League Phillipe Clement krijgt waarschuwing uit Genk: “De machine komt op jou af!”

Zondag staat de kraker tussen Club Brugge en Genk op de kalender. Een heet potje vooral voor trainer Phillipe Clement. Hij verruilde Genk namelijk deze zomer voor een dienstverband bij Club.

In Genk blijven ze Clement in ieder geval erkentelijk voor zijn werk van vorig seizoen. Maar zijn vertrek zorgt nu ook voor een extra motivatie bij zijn ex-spelers. “Een talentvolle groep waren we al, jij maakte er een ploeg van die ook in moeilijke momenten overeind kon blijven. Je leerde ons wínnen. Let op. De machine die je ervan gemaakt hebt komt nu recht op jou af”, waarschuwt Jere Urronen bij Het Laatste Nieuws.

ZONDAG ANDERLECHT – STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER! facebook

Ook Sebastien Dewaest, die helemaal terug boven water kwam onder Clement, wil zondag toch vooral winnen van zijn ex-trainer. “Je vertelt Okereke vandaag waarschijnlijk wat mijn zwakke plekken zijn. Je doet maar. Geen nood, wij weten hoe je redeneert en we zijn ook niet vergeten hoe jij vorig seizoen toonde waar Club Brugge te pakken was.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.