Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Transfer van Victor Wanyama plots in gevaar voor Club Brugge’

Er is nog steeds geen akkoord tussen Victor Wanyama en Club Brugge. Het ziet er dus somber uit of de overgang nog gaat plaatsvinden. Volgens Het Laatste Nieuws is er nog geen akkoord met de speler zelf en, in tegenstelling tot eerdere berichten, zou ook de overeenkomst met Tottenham nog niet helemaal rond zijn. De voorwaarden zouden voor Club ook nog te hoog zijn, zeker gezien de rijkgevulde blessuregeschiedenis van de Keniaan.

ZONDAG ANDERLECHT – STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER! facebook

Het zal dus een huzarenstukje worden om de stunttransfer van Wanyama tijdig rond te krijgen, maar de Bruggelingen hebben al een alternatief in de mouw zitten. Zoals vrijdag bekend geraakte is Eder Balanta van FC Basel het plan-B indien de gesprekken met Wanyama op niets uitdraaien. De Colombiaan zou zelfs al een deel van de medische proeven hebben afgelegd en moet naar verluidt ‘slechts’ 4 à 5 miljoen euro kosten. Daar kan Club overigens nog wat van afpingelen gezien hij zijn laatste contractjaar is ingegaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.