Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Europese topclubs noteren toptalent van Anderlecht als doelwit’

Het Italiaanse medium Italiaanse Tuttomercatoweb is vol lof over een jeugdproduct van Anderlecht. Het gaat om de pas zeventienjarige verdediger Marco Kana.

Kana werd opgeleid als een verdedigende middenvelder, maar speler-manager Vincent Kompany ziet in hem vooral een centrale verdediger. Volgens verschillende berichten zou de Rode Duivel in Kana een jongere versie van zichzelf zien. Ook al telt Kana slechts twee korte invalbeurten in de competitie, zijn talent staat wel buiten kijf.

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

Tuttomercatoweb omschrijft Kana als een van de grootste toptalenten in Europa, ook wel dankzij zijn polyvalentie op het veld. “Door zijn kwaliteiten hebben veel clubs zijn naam al met stip genoteerd op hun shortlist voor volgende zomer. Zo’n type speler, fysiek en tactisch goed, kan voor elke Europees team een goede investering zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.