Voetbal4u.com

Engeland ‘Manchester City heeft sensationeel plan met Van Bronckhorst’

Het is niet uitgesloten dat Giovanni van Bronckhorst ooit de manager gaat worden van de Engelse grootmacht Manchester City. Dit weet journalist Valentijn Driessen te melden van de Telegraaf.

Deze week bleek plotseling dat Van Bronckhorst dit seizoen gaat rondkijken bij City en satellietclubs. “Hij gaat eerst bij alle clubs van Manchester City rondkijken. In Australië, in Amerika en in Engeland natuurlijk Manchester City zelf”, aldus de chef voetbal van De Telegraaf in de voetbalpodcast van de krant.

“Misschien zien zij Giovanni van Bronckhorst wel als de potentiële opvolger van Pep Guardiola”, stelt Driessen. “Zij willen net als Ajax zelf hun trainers opleiden. Dat kunnen trainers zijn voor de filialen in New York en Australië, maar ook voor het eerste elftal van Pep Guardiola.”

Driessen besluit: “Van Bronckhorst heeft toch wel wat neergezet als trainer. Wel alleen in Nederland, kampioen geworden met Feyenoord, maar heeft een prachtige spelerscarrière gehad en kan een boegbeeld zijn. Hij is een nette vent die verstand heeft van voetbal. Misschien kan hij zich tijdens die rondtrip van een jaar in de kijker werken.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.