Voetbal4u.com

Italië Mino Raiola: “Matthijs de Ligt is de nieuwe Rembrandt in het voetbal”

Mino Raiola de zaakwaarnemer van Matthijs de Ligt denkt dat de mandekker een absolute wereldster gaat worden in het mondiale voetbal. Hij bracht hem deze zomer van Ajax naar het Italiaanse Juventus.

In gesprek met Voetbal International zegt de roemruchte spelersmakelaar: “Ik maak me daarover geen enkele zorgen. Niemand doet dat, ook bij Juventus niet. Geen enkele weg naar de top is makkelijk of zonder hindernissen. Niemand loopt zomaar naar de top van de Himalaya. De Matthijs die we nu zien is een schets van de Matthijs in wording. Het is net als de schets die je onder de schilderijen ziet. Wat we nu zien, is een kampioen in wording. Hij is al een bijzondere schets en hij zal een nog bijzonderder schilderij zijn. Matthijs is de nieuwe Rembrandt in het voetbal.”

Ook De Ligt zelf zweet bepaald nog geen peentjes: “Het is allemaal heel anders. Ik heb er ook met oud-spelers over gesproken, ze zeggen dat het toch bijna een jaar duurt voordat je volledig bent aangepast. Dat wil niet zeggen dat ze niet presteerden in de tussentijd, maar dat het gewoon even duurde voordat ze zich in het team als een vis in het water voelde.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.