Voetbal4u.com

Spanje Louis van Gaal en Frank de Boer onder vuur om Frenkie de Jong-uitspraken

Louis van Gaal en Frank de Boer zijn kritisch op Barcelona-trainer Ernesto Valverde. Ze vinden dat hij Frenkie de Jong op een verkeerde positie gebruikt. Columnist Xavier Bosch vindt de kritiek die ze hebben op de Barca-coach niet kunnen.

De Boer liet eerder weten: “Ik heb de laatste wedstrijd van Barça bekeken en Frenkie speelde gewoon aan de zijkant, dat is natuurlijk niet zijn positie. Hij moet in met midden spelen.” Van Gaal deed een duit in het zakje: “Barcelona gebruikt de kwaliteiten van De Jong niet…”

Bosch schrijft nu in El Mundo Deportivo: “Kunnen ze zich niet eventjes in de positie van Valverde verplaatsen? Als iemand zich zo uit zou laten over een speler van Van Gaal, zou hij waarschijnlijk op zijn achterste benen staan door de bemoeienis. Ze zeggen: Frenkie moet in het midden spelen, maar wat moet Barça dan met Busquets? Moet hij op de flank geposteerd worden? Kunnen ze daar niet eens over nadenken?”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.