Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Met deze twee spelers erbij kan Nederland in 2020 Europees kampioen worden’

Het Nederlands Elftal is weer terug van een tijdje weggeweest. Analist en voormalig trainer Aad de Mos vindt ook dat ze goed bezig zijn alleen zijn ze er nog niet. Volgens hem heeft Ronald Koeman nog twee spelers nodig.

Volgens de voetbalanalist moet de KNVB er alles aan doen om Sergiño Dest en Mohamed Ihattaren voor Oranje te laten kiezen. De Ajax-verdediger speelde al een oefenduel voor de Verenigde Staten, maar mag nog switchen. De PSV-smaakmaker moet op zijn beurt nog kiezen tussen Nederland en Marokko.

De Mos vindt beide talenten de missing link in de huidige Oranje-selectie. Volgens de oud-trainer kunnen zij zorgen voor ‘een selectie die voor titel gaat’ op het komende EK.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.