Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars bezig met volgende megaslag bij Ajax’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax slaagde er de laatste tijd in om de nodige spelers langer aan zich te verbinden. De volgende in dit rijtje moet de opkomende rechtsback Sergino Dest worden.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf reageert Mike Verweij op eventuele ontwikkelingen rond Dest. “Niet zozeer qua landkeuze, wel dat Ajax met hem bezig is. Hij heeft zich heel goed ontwikkeld bij Ajax en heeft zich in de basis gespeeld.”

“Ajax heeft hem een voorstel gedaan om zijn contract open te breken, op te waarderen en te verlengen. Op dit moment staat hij tot 2021 onder contract en als het aan Ajax ligt komt hij daar een aantal jaar bij”, aldus de Ajax-watcher.

Overigens vreest men dat Dest voor de Verenigde Staten gaat kiezen. Valentijn Driessen vindt dat de KNVB bondscoach Ronald Koeman moet inzetten om laatste redmiddel, waar Verweij in diens goede vriend Quincy Promes eventueel nog een sleutelspeler ziet.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.