Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge krijgt flinke opsteker vlak voor loodzwaar wedstrijdschema’

Voor Club Brugge kwam de interlandbreak op een goed moment want er wacht een loodzwaar programma. Er staan namelijk competitiewedstrijden tegen Cercle, Anderlecht, KV Mechelen en AA Gent op het programma. Tussendoor wacht nog een bekerwedstrijd en CL-duels tegen Galatasaray en Real Madrid.

Het wordt dus een hele opgave voor coach Philippe Clement en zijn manschappen, de coach zal zijn manschappen allemaal nodig hebben. En wat dat betreft kreeg Club een flinke opsteker te horen. Steunpilaar Simon Deli had immers geblesseerd afgehaakt bij de nationale ploeg van Ivoorkust. Omdat het opnieuw om een enkelblessure ging, waar hij vorig seizoen ook al meermaals last van had, werd even voor serieuze schade gevreesd. Maar blijkbaar valt het goed mee.

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

Bij Het Nieuwsblad weet men immers dat het geen groot probleem is, Deli zou zelfs zaterdag in de derby tegen Cercle weer in actie kunnen komen. Ook de andere internationals, Vanaken, Mechele, Tau, Mignolet en Sobol, keerden zonder kwetsuren terug. Dennis, Openda en Mitrovic sluiten eerstdaags in.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.