Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Hazard doet verrassend boekje open over transfer naar Chelsea’

Deze zomer pakte Cercle Brugge uit met de komst van Kylian Hazard. Hij werd overgenomen van Chelsea. Des te opmerkelijk is dat de Londenaren hem jaren gelden weghaalde op de bank bij het Hongaarse Ujpest.

“Eden was de grote man rond wie Chelsea draaide. Zo’n speler willen ze natuurlijk niet tegen de haren in strijken. Ze hebben hem een plezier gedaan. Dat zie je wel vaker bij grote clubs”, vertelt Hazard in De Morgen.

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

Van een doorbraak bij Chelsea droomde Hazard echter nooit. “Tuurlijk. Ik wist voor 100 procent zeker dat ik nooit in de A-ploeg zou raken. Daar had ik vrede mee, want ik wist drommels goed waarom ik daar zat: omdat ze Eden een plezier wilden doen. Maar zodra ik had getekend, was ik wel een van de spelers, niet de broer van. De coach was even intensief met mij bezig als met de andere spelers. Ik heb er veel opgestoken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.