Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt Ligt krijgt opvallend nieuws van Juventus’

Matthijs de Ligt zag er slecht uit in zijn debuutwedstrijd voor Juventus tegen Napoli. Hij was betrokken bij alle drie de tegendoelpunten. Desondanks is de nood bepaald nog niet aan de man voor de voetballer die Ajax deze zomer 75 miljoen euro opleverde. Bij het Nederlands elftal herpakte hij zich al, ondanks de lullige handsbal in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland, en ook in het Allianz Stadium in Turijn heeft hij niks te vrezen.

De krant Tuttosport schrijft vandaag namelijk dat De Ligt van oefenmeester Maurizio Sarri te horen heeft gekregen dat hij ‘gewoon’ mag blijven staan. Zijn fouten tegen Napoli worden hem niet aangerekend en de verdediger krijgt in de aankomende maanden de tijd om steeds iets beter te worden. Het is dus sowieso niet zo dat Merih Demiral of Daniele Rugani opeens de voorkeur zal krijgen: de clubleiding van Juve denkt dat dat meteen al funest zou zijn voor de ontwikkeling van De Ligt. In de regel is het zo dat er bij Europese topclubs harde beslissingen worden genomen, maar daar brandt Sarri zich niet aan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.