Voetbal4u.com

Engeland ‘Virgil van Dijk staat voor bizarre transfer’

Volgens de Spaanse sportkrant AS strijden zowel Barcelona als Real Madrid om de handtekening van Virgil van Dijk. Hij zou dan ook zomaar een erg mooie transfer kunnen gaan maken deze zomer.

Voorzitter Florentino Pérez van De Koninklijke en preses Josep Maria Bartomeu van de Catalanen hebben hem namelijk allebei op de korrel en dus zit er vermoedelijk een enorme wedloop aan te komen.

Liverpool betaalde anderhalf jaar geleden 84,5 miljoen euro aan Southampton om aan de slag te mogen gaan met Van Dijk, maar momenteel wordt zijn marktwaarde geschat op méér dan 100 miljoen euro. Wil Barça of Real hem daadwerkelijk losweken bij de Reds, dan zal dat bedrag echter niet afdoende zijn. De stopper moet verreweg de duurste Nederlander aller tijden worden.

De bovengenoemde bron weet overigens dat ook de naam van Jürgen Klopp genoemd wordt in zowel het Camp Nou-stadion als het Estadio Santiago Bernabéu. Het is algemeen bekend dat Ernesto Valverde niet zo heel veel aanzien heeft in Barcelona… en Zinedine Zidane doet het wat minder goed dan verwacht bij de Madrilenen sinds zijn terugkeer.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.