Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mark van Bommel hekelt Ajax, en pompt daarom de boel op’

Aanstaande zondag staat de absolute topper in de Eredivisie op het programma. PSV speelt dan in eigen huis tegen Ajax. Analist Aad de Mos denkt dat de Eindhovenaren deze pot gaan winnen en is ervan overtuigt dat Mark van Bommel zijn ploeg op scherp heeft gezet.

De Mos, in het verleden trainer van beide clubs, zag Ajax woensdag 3-0 winnen van Lille maar vond de ploeg van Erik ten Hag op moment kwetsbaar. “Die Fransen konden vijf keer scoren”, begint De Mos in De Telegraaf. “André Onana hield Ajax op de been. Maar wat als de scheidsrechter de bal na één minuut wel op de stip legt na het vasthouden van Joël Veltman? Geloof me, als PSV maar de helft van de kansen van SC Heerenveen of Lille krijgt, is het over en uit.”

Ondanks dat PSV donderdag eerst nog tegen Sporting speelt in de Europa League, zijn de Eindhovenaren volgens De Mos al bezig met de wedstrijd tegen Ajax. “Mark van Bommel heeft een grote hekel aan Ajax, pompt de hele boel op en maakt er de wedstrijd van het jaar van. Hij heeft een natuurlijke aversie tegen Ajax. Dat had hij als speler al en in de ArenA steeg hij altijd boven zichzelf uit. Nu ziet hij als coach dat de financiële mogelijkheden in Amsterdam veel groter zijn en dat irriteert hem.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.