Voetbal4u.com

Feyenoord komt met contractnieuws naar buiten

Feyenoord gaat verder met de verdediger Lutsharel Geertruida. Hij heeft zijn contract bij de Rotterdammers met twee jaar verlengd. Zijn oude verbintenis liep tot medio 2020.

Geertruida speelt al sinds 2012 in de jeugdopleiding van de Rotterdammers. In oktober 2017 maakte hij zijn debuut voor de hoofdmacht van Feyenoord. Dit seizoen speelde hij al mee in vijf wedstrijden, toch lijkt een vaste basisplaats nog vrij ver weg.

“Jarenlang reed ik dagelijks met de tram langs De Kuip en liep ik naar Varkenoord”, vertelt Geertruida op de clubwebsite. ‘”oen ik een aantal jaar geleden mijn eerste contract mocht tekenen en bij Feyenoord 1 mocht aansluiten, kwam er al een droom uit. Tegelijkertijd begon het toen pas, dan moet je het nog laten zien. Ik ben daarom minstens even blij, misschien nog wel blijer, met dit nieuwe contract. Het is voor mij enorm leerzaam om bij de eerste selectie van Feyenoord mee te trainen. Het tempo ligt hoog en ik leer veel van de ervaren spelers om me heen. Ik wil de komende jaren alleen maar belangrijker worden voor de club.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *