Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Schotse media hebben te doen met Jaap Stam’

Feyenoord verloor gisteren op het veld van Rangers FC met 1-0. Volgens de Schotse media was het vooral de verdediging van de Rotterdammers dat steken liet vallen.

The Scottish Herald schrijft bijvoorbeeld: “Het was een ironische aanblik: een van de beste verdedigers ooit langs de zijlijn bij Feyenoord, maar een Rotterdamse defensie die er weinig van bakte. De verdedigers van de gasten maakten telkens maar weer de verkeerde keuze: moesten ze blijven staan, dan gingen ze liggen. Was het misschien slimmer om even af te wachten, dan gingen ze met ziel en zaligheid voor de bal. Om over het opbouwen nog niet eens te spreken: er werd zó vaak balverlies geleden…”

Ook The Scottish Sun verbaast zich over het niveau van de verdedigers van Feyenoord: “Het is maar moeilijk om te begrijpen hoe Stam, een van de beste verdedigers aller tijden, met dit materiaal moet werken. Het was een kwestie van tijd voordat dit problemen op zou leveren voor Feyenoord en dat gebeurde dan ook. In de tweede helft hoopten de Rotterdammers op een bevlieging van iemand als Steven Berghuis, maar die kwam niet.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.