Voetbal4u.com

Italië ‘Trainer Matthijs de Ligt is er klaar mee en neemt harde maatregelen’

Maurizio Sarri de trainer van Juventus is flink tekeer gegaan in de kleedkamer van Juventus na het gelijke spel tegen Atletico Madrid midweeks. De Oude Dame verspeelde in de tweede helft een 0-2 voorsprong.

Het medium Gazzetta dello Sport schrijft vandaag dat de coach zijn spelers heeft medegedeeld dat hij de opstelling om gaat gooien. Zaterdag speelt de regerend landskampioen van de Serie A tegen Verona en de roze sportkrant verwacht een karrenvracht aan wijzigingen. Paulo Dybala en Adrien Rabiot krijgen sowieso een kans, en ook Rodrigo Bentancur begint naar verluidt in de basis.

Doelman Wojciech Szczęsny wordt naar alle verwachting op de bank geposteerd, waardoor oudgediende Gianluigi Buffon weer eens onder de lat mag verschijnen. Verder is de kans groot dat aanwinst Aaron Ramsey speelminuten gaat krijgen, al kan hij vermoedelijk niet vanaf minuut één in actie komen omdat hij wedstrijdritme mist. Ook Matthijs de Ligt óf Leonardo Bonucci wordt vermoedelijk gewisseld: Merih Demiral mag zich laten zien. Als laatste wordt Alex Sandro waarschijnlijk gewisseld en beginnen Danilo en Juan Cuadrado op links- en rechtsback, waardoor Federico Bernardeschi op rechtsvoor staat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *