Voetbal4u.com

Jupiler League Guardiola baalde: “Hij besloot om naar Anderlecht te gaan”

Manchester City-trainer Pep Guardiola baalde van het vertrek van Vincent Kompany afgelopen zomer. Hij koos voor een terugkeer op het oude nest bij Anderlecht. Door het vertrek van hem is de keuze voor de oefenmeester achterin beperkt en ook in de winter zullen ze niet de transfermarkt opgaan.

“Het is niet aan mij, maar in januari kunnen we niemand kopen. We hebben niet het geld om grote bedragen neer te leggen. Dat lukte niet in de zomer, dus ook niet in de winter”, zei hij aan de Britse media. Guardiola rekent dus op de talenten van City. “We gaan het doen met de spelers die we hebben. Met Taylor Harwood-Bellis, Eric Garcia en de nieuwe spelers in de jeugdopleiding. We hebben jonge getalenteerde spelers op wie we kunnen rekenen”, aldus Guardiola.

Hij baalt dat Kompany vertrok. “Vinny had een geweldige persoonlijkheid en hij was enorm behulpzaam voor mij en de hele club. Maar hij heeft besloten om naar Anderlecht te gaan en wij moeten door.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.