Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Calvin Stengs verdient een belletje van Ronald Koeman’

Calvin Stengs is één van de smaakmakers bij het goed voetballende AZ. Analist Wim Kieft vindt dan ook dat hij een belletje verdiend van bondscoach Ronald Koeman.

In zijn column in De Telegraaf schrijft de oud-voetballer: “Stengs ontbreekt wederom in de voorlopige selectie van bondscoach Ronald Koeman. Hij houdt bij Oranje vast aan de spelers die tot dusver hebben geleverd onder hem. Daar valt iets voor te zeggen, maar Stengs verdient een selectie.”

Kieft gaat verder met zijn verhaal: “Het is goed voor zijn vertrouwen als hij eraan mag ruiken en goed voor zijn ontwikkeling om zo’n interlandperiode met de beste spelers van Nederland op te trekken. Natuurlijk heeft Koeman de beschikking over goede spelers zoals Frenkie de Jong, Georginio Wijnaldum en Davy Pröpper, maar je kan hem er desondanks bijhalen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.