Voetbal4u.com

Spanje Lionel Messi: ‘Ik heb er zeker over nagedacht te vertrekken bij Barcelona’

Een aantal jaar geleden heeft clubicoon Lionel Messi wel degelijk nagedacht over een vertrek bij FC Barcelona. Dit onthuld hij zelf in een interview met radiozender RAC1.

“Er zijn diverse momenten geweest, maar vooral in het seizoen 2013/14, toen ik problemen had met de Belastingdienst. Dat was erg moeilijk voor mij en mijn familie”, aldus Messi. “Mensen weten op dat moment niet precies wat er aan de hand is. Ze luisteren niet, ze hebben alleen maar een mening en praten. Gelukkig hebben mijn kinderen er weinig van meegekregen, omdat ze toen nog klein waren, maar dat was een zware periode.”

“Op dat moment heb ik er zeker over nagedacht te vertrekken. Niet omdat ik weg wilde bij Barça, maar vanwege alles wat er op dat moment gebeurde”, onthult Messi, die inmiddels weer ‘gewoon’ bij Barça wil blijven. “Mijn idee is altijd geweest om hier te blijven en dat is nooit veranderd. Op dit moment is het nog steeds idee van mij en mijn familie om mijn loopbaan hier te beëindigen. Ten eerste omdat ik me hier goed voel bij de club, maar ook omdat we ons goed voelen in de stad.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.