Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek krijgt officiële mededeling van Real Madrid’

Donny van de Beek heeft een bericht van Real Madrid gekregen. Zo zouden ze hebben medegedeeld dat ze in de winter geen poging gaan wagen om hem over te nemen van Ajax.

Van de Beek maakte onlangs kenbaar dat hij in januari trouw wil blijven aan Ajax. Real Madrid is op de hoogte van dit feit en overweegt in de zomer van 2020 alsnog toe te slaan, maar volgens de Spaanse sportkrant AS wil coach Zinedine Zidane per se een versterking aantrekken gedurende de winterse transferperiode.

Ook Paul Pogba van Manchester United zal tussentijds geen optie zijn. Het Spaanse medium schrijft dat Christian Eriksen de topkandidaat is. De Deense spelmaker van Tottenham Hotspur zou uit financieel oogpunt de voorkeur geven aan een zomertransfer, maar hij realiseert zich ook dat Real Madrid in de zomer misschien niet meer terugkeert.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.