Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi legt uit wat hij van Frenkie de Jong vindt’

Sinds deze zomer speelt Lionel Messi met Frenkie de Jong. De middenvelder kwam voor 86 miljoen euro over van Ajax. Wat vindt de Argentijnse superster eigenlijk van de nieuwe aanwinst?

In een interview met het medium RAC1 laat de aanvaller zich eerst uit over de erfenis van Andrés Iniesta en Xavi: “Toen zij ermee ophielden viel er natuurlijk wel wat weg, maar dat hadden we vooraf ook al wel verwacht. Het was gewoonweg onmogelijk om ze te vervangen… Zij zorgden voor glorietijden bij Barça: we hadden elke wedstrijd weer negentig procent balbezit en als we de bal verloren, wonnen we hem meteen weer terug.”

Deze zomer betaalden de Catalanen 86 miljoen euro aan Ajax voor De Jong. Geheel terecht, aldus Messi: “Hij is spectaculair en ik vertrouw hem volkomen.” Arthur krijgt eenzelfde soort compliment van de Argentijnse international, die denkt dat de twee hem in de toekomst misschien wel kunnen vervangen als grote blikvangers in het Camp Nou-stadion.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.