Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax slaat megaslag met komst van transfervrij Braziliaans toptalent’

Ajax heeft naar verluidt een Braziliaans toptalent beet. Het zou gaan om de 17-jarige Giovanni die onder contract staat bij Santos waar zijn contract volgende zomer afloopt.De voorzitter van Santos genaamd Peres is woedend over de gang van zaken.

“Als hij naar Ajax gaat, stappen we naar het CAS. Ajax pakte in 2017 ook al Danilo (spits Jong Ajax, red.) af. Giovanni wordt al weer de tweede speler. Hij is topscorer van onze b-ploeg..” De boze preses eist een transfersom óf een flinke straf voor Ajax. “Een straf zal lang duren, maar uiteindelijk gaat die er zeker komen. Ze zullen gestraft worden.”

Peres zou naar verluidt eisen dat Ajax een transferverbod van 2 jaar (!) krijgt, maar dat lijkt logischerwijs te bizar voor woorden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.