Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dennis Bergkamp kijkt met pijn in het hart naar zijn oude club’

In het verleden maakte Dennis Bergkamp vele jaren furore bij Arsenal. De laatste jaren gaat het minder met de ploeg uit Londen. Na zijn vertrek wonnen The Gunners alleen nog drie keer de FA Cup en in de Champions League speelt Arsenal ook al een tijd niet meer mee.

“Het is anders nu bij Arsenal, van wat ik allemaal gewend was met alle Engelse spelers destijds. Toen speelden er maar een paar buitenlanders”, vertelt Bergkamp aan voormalig ploeggenoot Ian Wright in een interview. “Nu is het eigenlijk precies andersom.”

“Soms is dat goed, maar vaak voel je dat het niet het Arsenal is zoals we het kennen, met de passie en een aantal spelers die écht het verschil maken”, vervolgt Bergkamp. “Het is anders, lastig om te zeggen of het beter of slechter is. Het is natuurlijk te zien aan de prijzen, die er de laatste tijd nauwelijks gewonnen worden bij de club. Aan de andere kant zijn er zoveel clubs die echt verbeterd zijn de laatste jaren, terwijl Arsenal misschien wel verbeterd is, maar niet naar hetzelfde niveau als de andere clubs.”

“Het is moeilijk om aan te zien en het doet pijn, omdat je voelt dat een club als Arsenal het beter zou moeten doen. Maar ik blijf hopen”, sluit de Nederlander af. The Gunnners staan op het moment ondanks de kritiek op een derde plaats in de Premier League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.