Voetbal4u.com

Eredivisie Guardiola en De Bruyne onder de indruk van deze Nederlandse speler

In 2017 verruilde Jayden Braaf de opleiding van PSV voor die van Manchester City. Braaf werd al eens door Kevin de Bruyne aangesproken, vertelt de flankspeler aan Voetbal International. “Ik heb gehoord dat je een goeie speler bent. Blijf zo door gaan en blijf altijd je acties maken, zowel bij je eigen team als bij ons op de training. En als het fout gaat, dan is het gewoon leren, leren, leren en leren. Ik zal je altijd de bal wel geven zodat je je acties kan maken en je jezelf kan laten zien’, zei de Belg.

“Hij wist dat ik Nederlands was. Hij stond toen aan de rechterkant en ik op de linkerkant van het veld, zo kwamen we elkaar tegen”, vervolgt Braaf, die ook al mooie woorden van Josep Guardiola ontving. “Hij zei gewoon van: “Ik zie wat je doet en je moet gewoon door blijven gaan en dan zullen je kansen wel komen’.”

En daar gelooft Braaf zelf dan ook heilig in. “Dit seizoen gaat het best wel goed. Ik denk dat als ik zo door blijf gaan dat de kans groot is dat ik mijn debuut maak dit jaar. Dat is mijn doel. Volgend seizoen wil ik in de selectie van het eerste zitten, dat ik elke dag met hen train”, besluit hij enthousiast.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.