Voetbal4u.com

Italië Juventus neemt officieel standpunt in over Matthijs de Ligt

Ook al heeft Matthijs de Ligt op dit punt in zijn carriere een wat mindere fase hij kan toch op alle steun rekenen van zijn club Juventus. “Onze selectie is compleet en ik beschouw deze tot een van de beste van Europa”, vertelt directeur Fabio Paratici aan Italiaanse media. “We zijn blij met deze spelersgroep en ik sluit uit dat we in januari een nieuwe back aantrekken. Ik zie alleen Mario Mandzukic eventueel nog vertrekken.”

Paratici laat weten dat Cristiano Ronaldo sowieso nog tot en met 2021 in Turijn blijft spelen. Hij moet zich mede ontfermen over De Ligt. “Zelfs Nedved had maanden nodig om zich aan te passen in Turijn, zo zal ik me altijd blijven herinneren. Ik weet zeker dat Matthijs ons uiteindelijk euforie zal bezorgen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.